Friday, October 30, 2009

orait! TELEFON AKU DAH NAK NAZAK


sudah 3 tahun handfon aQ nie still setie.Walaupun rele dihack aQ ubah macam2 kat dalam tapi hari ni die tak dapat bertahan juge nak nazak.aQ try hack banyak kali ilmu yang diperturunkan member aQ kat matrix gune SETOOL,XS++,FAR MANAGER sume xboleh gak..uhuk3x sedih giler.memang riwayat handfhone sampai hari nie jew kot.


Kelainan handphone aQ nie,aQ dah upgrade kemere jadi lawa tukar driver die.Kalu owang nak bace mesej aQ confirm tak boleh aQ dah letak password.Same gak kalu nak masuk dalam file manager.Sume nie privacy.aQ tak pakai theme biase2 jew,sume aQ pakai flash theme yang lawa2.Dulu time kat matrix lagi best,boleh tengok ASTRO free kat handfon janji kene dew line 3G.Naseb bek matrix aQ dekat ngan bandar pat gak tengok ESPN,HITZ.TV,CARTOON.Time bola lagi best sape yang ade handfone sony pat tengok.Korang mesti xcayekan tapi itulH hakikatnyer.aQ bangge pat gak member power ilmu hack handfpone sampai dalam forum die owang Indonesia,Brunei,Singapore tanye kat die.Jeles aQ.huhu.Selain itu,kat matrik kan tak dew sangat line internet.Tak sampai kat asrama aQ.So,member aQ bagi software opera untuk surf internet free.memang best giler.Sampai MMS free pon boleh.Kadang2 saje jew bagi gambar2 pekene member aQ.Tapi skunk,MAXIS n CELCOM dah detect owang tak leyh tengok owang senang.So xdapat ler main internet free n MMS free.hmm..

Kadang2 aQ kesian kat member aQ yang bawu jew beli handfone tak sampai 6 bulan pon dah rosak.aQ tak berani nak hack handfhone diowang kang tak pasal2 aQ kene ganti macam member aQ kat matrix walaupun npon SONY ooriginal kew tapi rosak jugak.huhu.

Hmm.dah ler nak exam.Camner lar nak kontek owang.aduss...dugaanNYA.

p/s:aQ tak nak buat LATIHAN INDUSTRI 3 bulan.huh!


3 comments:

affizza said...

bli je r fon br, fon skg dh byk yg murah..hihi

wei, bl korg stat LI 3 bln 2 huh?
thn bp? sem bp?

miya said...

a'ah...bli jew yg bru hehe

Sendra said...

henfon kalau kita dah hack2 apa semua memang ah jadi rosak tw..ada je..aku dulu pun suka juga hack2 ni..tapi tu dulu..sekarang dah tak buat lepas 2 hp aku rosak sebab hack2 ahh..

kesimpulannya,kau beli hp baru,pastu dah,tak payah hack2 lagi dah..