Saturday, July 18, 2009

orait! SUMPAH BOSAN GILER

tengah malam semalam aQ n da geng g tengok wayang citer harry potter...memang excited giler nak g tengok nie..yer ler nak release tencen habes wat keje memanjang..kali nie ramai yang join ktorang tengok wayang semalam..tiket memang panjang giler ktorang book..tapi yang beznyer sape ntah dapat 2 tiket free...tapi tak excited cam dulu tengok Transformer..sampai parkir kete lupew lak letak kete kat ner lam megamall..habes 1 mall kotrang pusing dari atas sampai bawah n bawah ke atas..makk aii...penat gilerr...last2 jumpe gak..tapi semalam siap hafal bape kali tempat parkir...sape cakap citer harry potter bez sgt???meh nak luku pale....tak lar se best transformer dulu...memang lame gak lar jalan citer die..tapi bosan ar..slow jew..action tak banyak..banyak cakap n banyak memori mase silam...gurlz belakang aQ dah merungut dah...bile lar nak habes...dah tak tahan sume saket tengkuk...kalau manyak action konfem tak saket pape..juz tak kering gusi jew..huhu...Profesor mati last sekali..ingatkan Harry semangat nak balas dendam..tunggu lar sambungan die nanti...pas tengok muvee tu,g makan kat TAJ depan megamall jap sembang2..haa..semalam akak aneth adew gak join tengok wayang..aQ nak cakap lar kat akak aneth mukew sebijik cam Marsya..huhu...sambil yu tanyer lar study kat mane..wupernyer Rusia amek Medic n g kuantan wat praktikal...dengar kaet amek medik,wat2 ler saket...huhu..pas makan lak g TC lagi..adoii...dowang nie nak sangat g TC takdew tempat len kew... tapi takpew memang aQ nak release tencen n amek udare malam tepi pantai...sambil tu sembang2 n tidow atas pasir...wat badan aQ gatal jew...agak lame kat TC chow balek UMP pukul 5 pagi.



10 comments:

BD Fabregas said...

ni yg spoil mood aku nk tgk harry potter kt pavilion minggu depan ni..

izul said...

huhuhu....
mmng xbezz broo....
smlm xrmay owng...
siap pat tkett free lgii..
huhu...

~nEeYsA~ said...

gler lme ko kt luar..
hahaha..
pdn muke die...
aku dh dgr dh b4 nie cte tu boring siot..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
.:nuraffizza:. said...

wah, syoknye dy overni8..
lm dh x overni8..huhu

oh, tgk wyg fre xmo ajk aqpn ye..
smp ati..
nk bt progrm sm2 tp bl berfoya2 xmopn brsm2..haha

izul said...

~neeysa~
huhu...wyg smlm start pukol 12.10 mlm abez gak 2 jam lbeyh gak ar pukol 2.30 pagi...adooii...saket tengkuk..
pas 2,downg ajk lar g TC tu yg lame tu...
alaaa...camnie arr mmber xbgtaw aQ awl2 cter tu xbez...
kalu x,leyh book cter len..huhu..

~.:nuraffizza:.~
adooiiii...
nie bkn berfoye2 larr...
nie program bakti siswa...
hahaha...
alaaaa...
dye pown xajk g kuarr..
hahaha...

unwanted said...

>>*OFF TOPIC.<<
Salam kunjungan.
Terima kasih kerana menjadi salah seorang follower blog http://unwanted86.blogspot.com..:)

Anonymous said...

kamoo dapat award..sila ambil di blog saya..
senkiu..

(*-^)v..

Anonymous said...

kamoo dapat award..sila ambil di blog saya..
senkiu..

(*-^)v..

Anonymous said...

salam.saya fans movie kat m.sia nie. tak kira genre n tak kira language movie. tapi lau cakap harry potter boring silap besar lar.... boring bagi yang tak tau menilai seni dan tak tengok dari episode pertama. sebelum kritik tengok dulu smua. lau takat tengok satu episode pastue nak huru hara aper cerita.... duku kepala sendiri dulu sebelum nak duku kepala orang. kadang kesian dengan melayu kita nie. ilmu cetek tapi bercakap macam selaut ilmu tue.... fikir sebelum belajar.... belajar sebelum bercakap. salam