Tuesday, March 3, 2009

orait! JOM MASUK U!


wahh!..dah lame x update aku punyer blog...arap korang saba yer..hehe..yer ler aku busy dengan program aku.aku sebagai EXCO USAHAWAN MECHAPRO kene ar wat keje kan.kang xbuat keje orang kate aku keje giler jawatan jew.so,time program JOM!MASUK ari tu 28 FEBRUARI 2009 dan 1 MAC 2009 mmg hari paling busy penah aku buat.sebenarnye aku dah prepare lame tapi ase takot lak.kang ade yang x cukup kew or x jadi kew.sebenarnyer aku x keseorangan time program tu.sekreteriat2 aku pon tolong juga bantu aku berniage utk tambah wuet kelab MECHAPRO.x lupe juga pade dak M03 ROCK! yg bantu aku.aku mmg terharu dengan pertolongan korang.emmm...aku ase cam xmenarik arr kan kalu aku sorang jew MT yang dtang tolong..aku ajk gak EXCO KEROHANIAN MECHAPRO APIX n sekreteriatnyer dan EXCO AKADEMIK MECHAPRO AWE....


6 comments:

wanie said...

mo3 terbaeekkkss..!
fun jgk ri 2 wlpom ngn keadaan pns nyer..n i'm not feeling well..
but get new xperienced among mo3 members..
n 1 more..stiil not left behind..
potong kopok n it fells down.
wagagga..
really sorry sir!
xrugi pom kn..
untung jgk kn..kiu3..;p

izul said...

oppsss!!!!
sorryy lupe lak moto m03
m03 terbaekkk...
hehehehe...
2 ler psal aq tgk cm xdew mood jew
tkot gak nk tgur...
tp yg pnting aq dh survey sume dak yg tlong aq ri 2 sume kate ok..
xdew yg tacing kew..
thankkzzz leer tlongg aq..
xdew korang..
pth tngn aq..
hehehe...
ooo..kepok 2 ekk..
emm..
aq dh krew sume krugiAN ...
hehehe..
ble total tolk gaji ...
kne rm100..
kikkikiki...

aZiZuL HaFiZ said...

hahaha..denda je wanie 2..hihi..
wlupn pnt akhirnye bereh ngan jayenye jgak..
huhu..

wanie said...

ceh...zizul...
nk dende ekk..
dnde r..huhu.
nk bt cmne..
mlu pom de ri 2...huhu
btoll..
it was success finally..hhihi..

wanie said...

lorr..izul..tkot npe?garang sgt kew wanie ni..huhu
garang brtmpt lorr..
juz dmm je ri 2..
hihi..tp njoy..;o

izul said...

eekkkk...
demam kew???
adusss...
sush2 ko jew nie..
snggup dtg gak ekk...
aq ase tharu ler ngn korang sume...
aq ucap time kasih sume tlong aq...
alaaa...
sjew jew tgk muke...
skew kcaw orng kn...
bg wat muke w tencen skit..hihi